F1 Nieuws

Ziggo Sport-tafelgasten geen fan van Hamilton: 'Het is een act'

Ziggo Sport-tafelgasten geen fan van Hamilton: 'Het is een act'
Mercedes F1 Media
F1 Nieuws

Ziggo Sport-tafelgasten geen fan van Hamilton: 'Het is een act'

Ziggo Sport-tafelgasten geen fan van Hamilton: 'Het is een act'
Mercedes F1 Media

Tijdens het Race Café op Ziggo Sport kwam Lewis Hamilton uiteraard aan bod. De Brit kende een dramatische start van zijn Formule 1-campagne in 2023. Hij finishte de Grand Prix van Bahrein op de vijfde positie, maar dit was duidelijk niet goed genoeg. Omdat hij zo geïrriteerd was over de uitkomst van de openingsrace, viel Hamilton zijn team publiekelijk af.

In een uitzending van BBC 5 Live liet Hamilton weten dat de ingenieurs niet hadden geluisterd naar zijn feedback en dat de W14 daarom zo veel snelheid tekort kwam ten opzichte van de Red Bull RB19. Toto Wolff moest uiteindelijk het brandje blussen en Mercedes heeft de fans zelfs een open brief gestuurd, maar dat het niet goed zit bij het team uit Brackley is zeker.

Bij Ziggo Sport heeft men de situatie rondom Hamilton ook meegekregen en zijn ze van mening dat de Brit één grote act speelt. In de paddock was Hamilton na de race in Bahrein namelijk erg blij voor Alonso, nadat hij een podium behaalde in zijn Aston Martin, maar dit was compleet gespeeld.

"Ik denk dat het een act is. Natuurlijk heeft hij respect voor Alonso. Maar dat hij zo blij rondloopt... Ik denk dat hij van binnen kookt", begint langebaanschaatser Hein Otterspeer. "Hij fikt zijn eigen team nu al af, na race één. Hij heeft geen vertrouwen in de auto. Nou ja, dan kan je met je big smile gaan rondlopen, maar hij schopt de hele paddock omver als het moet", aldus de tafelgast bij Ziggo.

Renger van der Zande denkt hetzelfde

Niet alleen Otterspeer denkt dat Hamilton een act speelt. Ook IMSA-coureur Renger van der Zande, twee jaar geleden nog teamgenoot van Kevin Magnussen, is van mening dat de zevenvoudig wereldkampioen iedere maand een ander masker opzet.

"Ik denk dat je gelijk hebt. De act Hamilton is iedere maand anders. Dan zit hij weer in de mode, dan weer dat. Hij is daar goed in", aldus Van der Zande.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties