F1 Nieuws

Nico Hülkenberg grapt op Twitter: 'Een paar ballen'

Nico Hülkenberg grapt op Twitter: 'Een paar ballen'
F1 Nieuws

Nico Hülkenberg grapt op Twitter: 'Een paar ballen'

Nico Hülkenberg grapt op Twitter: 'Een paar ballen'

Aankomend seizoen komt Nico Hülkenberg uit voor Haas. De Duitser krijgt gezelschap van Kevin Magnussen als teamgenoot en op Twitter maakt 'de Hulk' al direct een grap over deze samenwerking. Magnussen en Hülkenberg hebben namelijk historie met elkaar...

Tijdens de Grand Prix van Hongarije in 2017 reed Magnussen voor Haas en Hülkenberg voor Renault. In bocht vier duwde de Deen zijn concurrent van het asfalt, waar Hülkenberg allerminst tevreden over was. Na de race zocht Nico zijn rivaal dan ook op in het persgebied, wat een opmerkelijk moment opleverde:

Hülkenberg liet Magnussen weten dat hij 'wederom de meest onsportieve coureur van het veld was', waarop de Haas-coureur antwoordde met de befaamde woorden: 'Suck my balls, mate'.

Duo nu teamgenoten bij Haas

Toen Hülkenberg werd aangekondigd als nieuwe Haas-coureur, kreeg Magnussen vaak de vraag of hij het wel vol zou kunnen houden met zijn voormalig 'aartsrivaal'. K-mag reageerde dat hij geen problemen had met de Duitser en de Twitter-post van Hülkenburg lijkt dat te bevestigen. Tijdens de onthulling van de ware VF-23 in de fabriek van Haas, poseert het duo met Günther Steiner en een aantal leden van de staf. Daarbij plaatst Hülkenberg de volgende tekst:

'Onderdeel van het team & een paar ballen'.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties